diumenge, 29 de juliol del 2007

Diaris de Santes (III): banderes espanyoles

Entre els regidors, en aquest cas un del Partit Popular, no va fer cap gràcia que algú volgués despenjar la bandera espanyola de l'Ajuntament. I va preparar la seva particular protesta: lluir un braçalet amb la bandera espanyola durant l'Anada a l'Ofici. La pensada va ser de Juan Carlos Ferrando, que va arribar lluïnt l'ensenya el dia 27 a l'Ajuntament. El seu cap de files, Paulí Mojedano, se'n va adonar de seguida i després de parlar-hi uns moments, va aconseguir que se'l tragués... Déu n'hi do. De tot hi ha a la vinya del senyor, i en els actes de Santes.

2 comentaris:

Napoleón Bonaparte ha dit...

Ostras que "bueno". Ya me dijeron que Ferrando era un tipo curioso. Menudo personaje. Me avisaron que nos íbamos a "reír" con él un rato. De hecho creo que intentaba demostrar quien la tiene mas grande (la bandera y "els collons") y le hemos contestado al respecto en:

http://cabezonespuntocom.blogspot.com/

Ferrando te has pasado tres pueblos. I els catalans, la tenim mes gran.

Tomás ha dit...

El que passa és que això s'ha de veure com una provocació i el fet que a un municipi d'Espanya es vulgui retirar la bandera nacional ho hem de trobar normal, quan som moltíssims, els que ens l'estimem.

Potser que tothom s'hi miri el melic.